wat is een loopbaancoach?


Ik vind het belangrijk dat mensen zelf en op eigen kracht hun keuzes kunnen maken dat geeft je de vrijheid om mogelijkheden te onderzoeken en jezelf te ontplooien! 

 

Het belangrijkste daarbij is zelfinzicht, hoe beter je jezelf kent, hoe beter je de keuzes kunt maken die bij jouw (werkende) leven passen.

De afstand tot jouw wens of doel doet er dan niet toe, het is de eerste stap die telt om dat te bereiken! 

 

Wat kun je van mij verwachten? 

 

De manier waarop ik werk is per persoon verschillend (maatwerk): coachgesprekken, oefeningen, opdrachten, praktijkcasussen, soms confronterend, soms met een dosis humor en plezier, maar altijd passend bij de coachvraag en de persoon. 

Ik zal daarin vooral een spiegelende rol vervullen, vragen stellen en de antwoorden uit jou zelf laten komen, zodat ook je (zelf)vertrouwen weer toe zal nemen. 

 

Onlangs in het nieuws: steeds meer mensen volgen loopbaanbegeleiding. Dat is heel goed nieuws. De kost van een job die niet bij je past is immers enorm. Het tast je gezondheid, energie en geluksgevoel aan, belast relaties met andere mensen, ...

 

Ben jij ongelukkig in je werk? 

Kost je job je meer energie dan ze je oplevert?

Vraag je je af:”Is het dit nu?

Wil ik dit doen tot aan mijn pensioen?”

 

Wil jij ’s morgens weer blij naar je werk vertrekken en stralen van geluk? Dat kan!

Ook voor jou. Zoals voor al die andere mensen - werknemers, ambtenaren én zelfstandigen - die ondertussen loopbaanbegeleiding gevolgd hebben. 

 

Met loopbaancheques betaal je slechts €80 voor 8 uur begeleiding