Stap voor stap vertrouwen in jezelf

Zelfvertrouwen heeft alles te maken met vertrouwen hebben in jezelf. Geloven in je capaciteiten en kwaliteiten, maar ook je minpunten kennen. Het draagt ertoe bij dat je positief in het leven staat.

Jezelf de moeite waard vinden, niet afhankelijk zijn van anderen en kunnen omgaan met tegenslagen. 

 

Vertrouwen in jezelf en de rol van ervaringen

 

Zelfvertrouwen hebben voelt goed en dat straal je uit. Het is helaas geen aangeboren eigenschap. "Het al dan niet vertrouwen in jezelf" ontwikkel je eigenlijk van kinds af aan. Stapje voor stapje. Want, het is gebaseerd op ervaringen die je meekrijgt en die je opdoet in je leven.

 

Denk maar een aan de schouderklopjes en complimentjes die je krijgt als je iets goed doet en het fijne gevoel dat je dat geeft. Je ‘groeit’ als het ware. Des te vaker dat gebeurt, des te meer vertrouwen krijg je in jezelf en je schroomt niet om zaken op te pakken waar je onzeker over bent.

 

Anderzijds? Krijg je telkens kritiek? Wordt er keer op keer gezegd dat je stom bent? Iets fout doet? Dan kan dat juist averechts werken. Je voelt je ‘klein’ worden, onzeker en ziet dus wat je niet kunt. Gevolg? Je twijfelt aan wie je bent, wat je kunt en wilt doen. Stelt mogelijk ongelooflijk hoge eisen aan jezelf uit angst anderen teleur te stellen.

Maar ook heb je de neiging jezelf steeds met anderen te vergelijken en continu om bevestiging te vragen om je onzekerheid weg te nemen. En zegt iemand iets positiefs over je? Dan geloof je dat niet.


 
Wil je weten hoe je er verandering in kan brengen? 

Wil je je zelfvertrouwen vergroten?Dat kan met ....

 

'Lentekriebels met JOLO'.

Naast de sessie rond zelfvertrouwen kan je ook deelnemen aan yoga e.d.

Maak kennis met yoga op een laagdrempelige manier in de ontspannen sfeer van
"De Kluis in Hees-Bilzen". 's Middags genieten we van een lichte broodjeslunch met vegetarische soep. 


In de namiddag nemen we samen met een Nathalie Frérotte van Eigen Kracht & Coach onszelf onder de loep.  En werken we aan ons zelfvertrouwen om dit in ons werk en leven te integreren. We sluiten de dag af met een glaasje bubbels.

Ben je geïnteresseerd enkel in de yoga óf enkel in de sessie rond zelfvertrouwen dan kan je je ook hiervoor inschrijven.

Prijzen:
* volledige dag: 48 euro
* enkel yoga: 15 euro
* enkel sessie zelfvertrouwen: 18 euro

Inschrijven kan door het juiste bedrag te storten op rekening van JOLO events op BE66 7350 4836 9743. Vermeld je naam en stuur een mailtje naar info@jolo.be om je aan te melden.